Diverse info

Kontaktpersoner bryllupshelgen:

Kontakt følgende personer ang. flg. spørsmål:
- Buss/transport?
Line 99252340 (Fausko til Fyri)
Ulla 48148162 (Fyri til Fausko)
- Fyri-mingling fredag? Ulla 48148162
- Kakelevering? Anne 90025505
- Fjelltur lørdag? Johan 91701101
- Vielsen? Line 99252340
- Bryllupsmiddagen? Aaron 90197375
- Spørsmål til bryllupsfotograf Berthram? Fredrik 47604484
- Fauskospørsmål? Lyspære el. strykebrett? Kristian 90541212

Toastmaster 

Vår gode venn Aaron Natvig har takket ja til å være kveldens toastmaster - hurra!

Aarons tlf.nr: 90197375
Email: aaron@moestue.com.

NB! Korte taler, please, både for at vi skal få danset (!) og fordi det er ca 8 utenlandske gjester i bryllupet som ikke forstår norsk (og ørten svensker som ønsker at man prater sakte😉) 

Antrekk

FREDAG:
Fjellpent - det du føler deg vel i/blir glad av! Noen kommer til å pynte seg ganske mye (f.eks. Annette kort kjole/glitter), andre mindre (f.eks. Jimmy jeans/skjorte el jakke) - alt er lov! ;)

LØRDAG:
Vielse: Fjelltøy - dvs. brudepar, forlovere og blomsterpike-Nelly og ringbærer-Linus har pyntet seg, men alle andre kommer rett fra fjelltur i fjellantrekk.

Bryllup: Pent/dress (samme hvilken farge på dressen) eller bunad, og gode sko til dans på (veldig ujevnt!) låvegulv!

Tur lørdag morgen

Annettes fetter Johan (tlf +47 91701101) og hans kone Merete er guider for fjellturen til Hydalshjallen, og de møter turgåerne på Fausko p-plass kl. 1020 og fyller opp bilene (oppfordrer til samkjøring!).
Turen starter/slutter ca. der vi skal ha vielsen (mer info under "locations/kart". Husk bankkort til veibom på vei opp til Vavatn, kr. 90,-.

Ekstra klær til vielsen i bilen? Det er KALDT oppe i fjellheimen og det vil bli kaldt under vielsen, så please ta med det varmeste dere har (boblejakke, lue, moon boots el.l. - det kan dere hente i bilen etter tur!)
Minner også om at det kan være lurt å sjekke YR og evt. skifte til vinterdekk!

Vielse

Human-etisk vielse på Vabuleino ved Vavatn, med nydelige vigsler Hilde Sletta Solhaug (rektor ved Geilo barne- og ungdomsskole).
Baguetter og kaffe/min.vann serveres ifm vielsen.

NB! Det er verken strøm eller nett på Vabuleino... 

Kanskje innom bilen og hente flere varme klær etter tur, til vielsen som er ved vannet og litt værutsatt..?
Og gode sko pga. ulendt terreng.

Dersom det regner/snør veldig (!), har vi back-up innendørs på Fausko - dere får beskjed i så fall!

Fauskogjester

Veldig koselig gård/gjestehus, men ikke  luksushotell - dvs. alle får håndklær og sengetøy, men ta med shampo, balsam og evt. hårføner. Det er kjøkken/kjøleskap i alle hus/bygninger. Ørepropper kan være lurt hvis du sover lett, det er lytt noen steder - bl.a. mellom Hallingstugus stue i 1. etg. og rom nr. 10 i 2. etg...

Fredag og søndag ettermiddag fyrer vi nok opp de to badestampene, så ta med badetøy hvis du vil.  

Alle som bor på Fausko betaler med kort på søndag, der hvor vi spiser brunsj. 

De som kommer torsdag får middag (og frokost fredag), men lunsj fredag må man fikse selv - enten i et kjøkken på Fausko eller i Hemsedal sentrum (se "Hemsedaltips" under her).

Mer (historisk) info om Fausko nederst på siden her!

Transport Fausko - Fyri

Vi har bestilt busstransport fra Vy Hemsedal fredag t/r Fausko-Fyri og lørdag t/r Fyri-Fausko - se tidspunkter i "Program"-fanen. 

Evt. "buss-spørsmål" når vi er der oppe stiles til Line Bjercke (tlf 99252340) for fredagsbussene, og Ulla C. Fjeldstad (tlf: 48148162) for lørdagsbussene. 

NB! Retur fra Fausko etter bryllupet går presis kl. 03:10, dvs. der blir det ikke noe navneopprop. 

Husk varme ytterklær, i tilf. vi må vente noe på buss, men håper ikke det...

Behov for taxi? Ring tlf 06175

Gaver 

At du kommer hele den lange veien til bryllupet vårt og betaler for overnatting er den eneste gaven vi ønsker oss!

Vi har alt vi trenger i livet og mer til! 💗 og det er ikke bare noe vi sier for å skryte 😁🤣

Diverse - svarfrist, DJ etc.

Gi beskjed dersom du har allergier eller dersom du IKKE kan komme innen 10. september💌

DJ Christin Wiig er kveldens DJ - jippi!!! Har du en ønskelåt til dansegulvet kan du legge den inn HER

Kredittkort lørdag - til bomring (og evt. drinker/avec. Vi setter ut en del vin og øl på bordene etter middagen og håper vi ikke går tomme, men det er mulig å kjøpe mer alkohol og drinker i baren)

Ikke kom vrålhungrige til Fyri på fredagen, det blir enkel finger food!

Gleder oss vilt! Love you💗

Litt om Fausko Skysstasjon

Bruden har vært på flere yogaretreats på Fausko, og fra det øyeblikket jeg entret låven i 2020 har jeg drømt om å gifte meg her!🤍

Fausko Skysstasjon er en gammel gård med lang historie tilbake til middelalderen, som har hatt mange bruksområder opp gjennom årene. Her har det vært landhandel, poststasjon, hestestasjon, hotell og skysstasjonsdrift, i tillegg til gårdsdrift. Den fungerte i mange år som et sentrum i bygda. I 1990 ble gården, etter innspill fra Riksantikvaren, restaurert og bygd om til gjestegård, som i dag huser alt fra musikkfestivaler, konserter, bryllup, konferanser og mye mer. De har overnattingsplasser til 80–90 personer, en ombygd låve som tar 300 sittende og et utendørsanlegg til 1200 pers.

Den gamle bygningen har beholdt sin sveitserstil utvendig, men bærer mer preg av en gammel hallingstue innvendig. Gården har også overtatt et gammelt kornlager fra 1700-tallet fra stavkirken i bygda.

Fausko har vært i den nåværende familien siden starten på 1800-tallet og stasjonsholder i dag er Knut Fausko (f. 1955). Han liker å kalle seg selv fjellbonde, men han er også folkemusiker, fisker, turistvert og har gått Grønland på ski på tvers. Han er en kreativ mann som har tenkt innovativt for å klare å holde det gamle gjestgiveriet i stand i moderne tid!